ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
christopher-gower-vjMgqUkS8q8-unsplash

Η εταιρία STONEX HELLAS ιδρύθηκε το 2000 και είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας επιτυχημένης πορείας στον τομέα των φυσικών υλικών. Με την τεχνογνωσία η οποία αποκτήθηκε σε όλη αυτή την πορεία, η εταιρεία έχει αναπτύξει προηγμένες τεχνικές οι οποίες αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά των υλικών.Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

Διατηρούμε άριστες συνεργασίες με τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, με στόχο την διασφάλιση ποιότητας υλικών και υπηρεσιών για έργα υψηλών απαιτήσεων από το στάδιο της μελέτης έως την παράδοση.

Τα προϊόντα που προμηθεύουμε τους πελάτες μας, είναι μάρμαρα, γρανίτες,  χαλαζίες (quartz) , limestone, travertino και άλλα πετρώματα, σε πλάκες, ειδικές διαστάσεις, και custom to size. Προσφέρουμε υλικά υψηλής ποιότητας και για εφαρμογές σε κατοικίες, γραφεία,  κτίρια, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και δημόσιους χώρους.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.